Bli kund Annonsera
lördag 25 maj 2019
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!
Publicerad: 29 november 2018,

Många utställare på juristmässan i Örebro

I förra veckan var det dags för Örebro universitet att anordna sin årliga arbetsmarknadsmässa för rättsvetar- och juriststudenter.   

Av juristmässans hemsida framgår att ett 60-tal utställare kom till Örebro universitet när årets juristmässa anordnades i syftet att ge rättsvetar- och juriststudenter möjlighet att knyta kontakter inför den stundande karriären. Arbetsgivare fick genom Juristmässan möjlighet att träffa framtida möjliga anställda och kunna prata med studenter.

Juristmässan är en arbetsmarknadsmässa som arrangeras årligen av Juridiska Föreningen vid Örebro universitet. Mässan har växt i storlek och utbud allt sedan den startades för 17 år sedan och gästas av utställare från såväl advokatbyråer och domstolar som från andra myndigheter och organisationer.

Vid Örebro universitet finns det cirka 500 studenter som läser juristprogrammet, 150 studenter som läser vid det rättsvetenskapliga programmet med internationell inriktning samt 150 studenter som läser någon fristående juridisk kurs. Juristprogrammet har funnits sedan höstterminen 2005, vilket betyder att över 300 studenter nu har tagit sin juristexamen.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt