Bli kund Annonsera
torsdag 20 september 2018
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Bisnode söker affärsinriktad bolagsjuristPublicerad:
10 september 2018


Om verksamheten

Smart Data är vår tids hårdvaluta. I dagens digitala informationsöverflöd är det viktigare än någonsin att kunna förädla, analysera och förstå data. Vi är dedikerade och drivs av en ambition som genomsyrar allt vi gör –  att hjälpa våra kunder att fatta smartare beslut. Bland kollegorna på Bisnode hittar du individer som med sin expertis, kultur, humor och innovationskraft berikar verksamheten och utvecklar Bisnode som kundfokuserat företag.

Bisnode finns idag i 19 europeiska länder och är ett av Europas marknadsledande data- och analysföretag. Totalt är vi är omkring 2 100 medarbetare i Europa, varav 700 arbetar i Sverige. Bisnode har sitt huvudsäte i Stockholm. Läs mer om Bisnode här:

Bisnode söker nu en affärsinriktad bolagsjurist till kontoret i Solna.

Arbetsbeskrivning

I denna roll kommer du framför allt att arbeta mot den svenska marknaden, men även ingå i en större grupp jurister inom bolagets europeiska marknader. Arbetsuppgifterna består till stor del av upprättande och förhandling av Bisnodes kund- och leverantörsavtal. Du kommer vidare att arbeta inom Bisnodes kärnområden med fokus på frågor om kreditupplysning, dataskydd, compliance och datadriven marknadsföring. I den dagliga verksamheten arbetar du även med frågor om immaterialrätt, IT-rätt och den svenska grundlagen. Bisnodes jurister är en helintegrerad del av bolaget och håller ofta kundfokuserade utbildningar och seminarier inom relevanta områden.

Den svenska juristavdelningen och koncernjuridikavdelningen består idag av sammanlagt sju jurister och du rapporterar direkt till Group General Counsel som är baserad på huvudkontoret i Solna.

Vem är du?

Du har juristexamen och 3 – 7 års erfarenhet av kvalificerat affärsjuridiskt arbete på bank, advokatbyrå eller bolag. Du är van och driva ärenden och förhandlingar framåt på egen hand och din kompetens är inriktad på kvalificerad kommersiell avtalsrätt. Det är meriterande om du har goda kunskaper om kreditgivning och integritetsskyddande lagstiftning som den nya dataskyddsförordningen GDPR.  Du tar gärna initiativ och arbetar proaktivt. Du har lätt för att samarbeta och behärskar såväl svenska som engelska mycket väl både i tal och skrift. Bisnode sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som är prestigelös, driven, positiv och social har utmärkta möjligheter att utveckla och driva Bisnodes affär tillsammans med oss.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en stimulerande och utvecklande roll i ett internationellt bolag med en positiv atmosfär. Företaget sitter i moderna och ljusa lokaler i Solna.

Start

Enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Bisnode med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85

Nya delägare i Ramberg

Den 1 september började Björn Bergström och Anders Ekborg som nya delägare i Ramberg Advokater.

Ny delägare i MAQS

Den 1 oktober ansluter Erik Palmgren till MAQS Advokatbyrå i Göteborg.

Foto © tomloel

Nya domare utnämnda

Regeringen har utnämnt elva nya domare.

Hovrätten ändrar häktningsbeslut

Göta hovrätt har beslutat att den 16-årige pojke som misstänks för mord i Huskvarna ska vara fortsatt häktad.

Ny ordförande i SACG

Svenska Föreningen mot Piratkopiering har utsett en ny ordförande, advokaten Sara Sparring, delägare i Synch Advokatbyrå.

Trägårdh Advokatbyrå tar in delägare

Nya delägare i byrån är Viviénne Dahlstrand, Johan Klåvus och Helena Olenmark Malmström.

Utträdda advokater med nya karriärer

Advokatsamfundet har antagit 91 nya advokater medan 43 ledamöter lämnade samfundet. En av dem ska nu vägleda en yngre generation och en annan blir justitieråd.

Foto Wavebreakmedia

Tingsrätter anställer jämställdhetsstrateg

Flera tingsrätter har tillsammans anställt en strateg för att stötta i jämställdhetsintegrering.

Nya ordföranden i de högsta instanserna

Helena Jäderblom har tillträtt som ordförande i Högsta förvaltningsdomstolen. Anders Eka har tillträtt som ordförande i Högsta domstolen och Eric M. Runesson som justitieråd.

Foto MRR-photography

91 nya advokater

Hela 91 nya advokater antogs vid Advokat-samfundets senaste styrelsemöte den 31 augusti. Samtidigt utträdde 43 advokater ur samfundet.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt