Bli kund Annonsera
torsdag 20 september 2018
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Paralegal/Juristassistent med god servicekänsla till Fredersen Advokatbyrå i Malmö


Publicerad:
12 september 2018


Fredersen erbjuder kvalificerad affärsjuridisk rådgivning till framför allt stora och medelstora transaktionsintensiva företag.

Vi hanterar komplexa och prestigefulla uppdrag för våra klienter och det kan handla om såväl transaktioner och tvister som allmänna juridiska frågor i klienternas löpande verksamhet.

Hos oss får du många av den stora byråns fördelar men i ett mindre format och med en omväxlande vardag erbjuds du ett spännande arbete kombinerat med stora möjligheter till personlig utveckling.

Vår fantastiska assistent Daniella går på föräldraledighet i början av nästa år och vi utlyser därför ett vikariat på 12 månader med tillträde i december 2018 och med möjlighet till förlängning. Vi söker dig som är utbildad paralegal och/eller har erfarenhet från arbete som juristassistent.

Arbetsbeskrivning
Du kan förvänta dig arbetsdagar med stor variation. I dina arbetsuppgifter ingår ansvar för arrangemang av möten, konferenser och andra servicerelaterade uppgifter, så som att svara i telefon och ta hand om posthantering. Du hanterar även uppgifter av juridisk karaktär så som att inhämta och strukturera information, administration inför bolagsstämmor, ha kontakter med myndigheter och utföra enklare rättsutredningar. Du kommer att vara vårt ansikte utåt, ha daglig kontakt med byråns klienter och bli en viktig del av Fredersens verksamhet.

Vem är du?
Hos oss kommer du att trivas om du är en person som vill påverka och triggas av höga målsättningar. Du är social, har en bra känsla för service och tycker om ordning och reda. Du har mycket god skriftlig kommunikationsförmåga och mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt Office-paketet. Vi ser gärna att du har slutfört en paralegalutbildning och/eller har erfarenhet från arbete som juristassistent. På Fredersen är vi måna om att bevara vår goda, personliga stämning och starka kollegialitet så för att passa in hos oss är du prestigelös, ödmjuk och tycker om att arbeta tätt ihop med dina kollegor.

Kontaktinformation
Har Du frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta Christina Rentschler på tel 040-10 97 95. Ytterligare information om byrån hittar du på www.fredersen.se

Skicka din ansökan, inkluderande ett personligt brev, CV och betygskopior till jobb@fredersen.se

Nya delägare i Ramberg

Den 1 september började Björn Bergström och Anders Ekborg som nya delägare i Ramberg Advokater.

Ny delägare i MAQS

Den 1 oktober ansluter Erik Palmgren till MAQS Advokatbyrå i Göteborg.

Foto © tomloel

Nya domare utnämnda

Regeringen har utnämnt elva nya domare.

Hovrätten ändrar häktningsbeslut

Göta hovrätt har beslutat att den 16-årige pojke som misstänks för mord i Huskvarna ska vara fortsatt häktad.

Ny ordförande i SACG

Svenska Föreningen mot Piratkopiering har utsett en ny ordförande, advokaten Sara Sparring, delägare i Synch Advokatbyrå.

Trägårdh Advokatbyrå tar in delägare

Nya delägare i byrån är Viviénne Dahlstrand, Johan Klåvus och Helena Olenmark Malmström.

Utträdda advokater med nya karriärer

Advokatsamfundet har antagit 91 nya advokater medan 43 ledamöter lämnade samfundet. En av dem ska nu vägleda en yngre generation och en annan blir justitieråd.

Foto Wavebreakmedia

Tingsrätter anställer jämställdhetsstrateg

Flera tingsrätter har tillsammans anställt en strateg för att stötta i jämställdhetsintegrering.

Nya ordföranden i de högsta instanserna

Helena Jäderblom har tillträtt som ordförande i Högsta förvaltningsdomstolen. Anders Eka har tillträtt som ordförande i Högsta domstolen och Eric M. Runesson som justitieråd.

Foto MRR-photography

91 nya advokater

Hela 91 nya advokater antogs vid Advokat-samfundets senaste styrelsemöte den 31 augusti. Samtidigt utträdde 43 advokater ur samfundet.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt