Bli kund Annonsera
torsdag 20 september 2018
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Setterwalls Malmö växer och söker en senior entreprenadjurist


Publicerad:
12 september 2018


Setterwalls fortsätter att knyta "top talent" till sig, vid årsskiftet ansluter Henrik Trölle, delägare och specialiserad på entreprenadjuridiska frågeställningar.

Nu söker vi dig med ett genuint intresse för entreprenadrätt som tillsammans med oss vill fortsätta bygga vår framgångsrika Entreprenadgrupp?

Vi vill engagera dig som vill vara en del av ett växande team i en dynamisk och omväxlande arbetsmiljö där leverans till våra klienter alltid är vår främsta prioritering. Hos oss blir du en viktig del i ett team bestående av såväl advokater och jurister med gedigen erfarenhet som drivna juniora talanger.

Hos oss kommer du att arbeta med klienter och uppdrag som spänner över hela bygg- och anläggningssektorn, innefattande allt från upprättande av entreprenadavtal till tvistlösning. Du erbjuds ett gediget utbildningspaket och tillsammans med ett växande ansvar skapar vi goda individuella förutsättningar i din utveckling mot att bli en ännu skickligare och självständig jurist.

Vi söker dig som har juristexamen och minst tre års yrkeserfarenhet av liknande frågor från en organisation, advokatbyrå eller bolag. Vi ser gärna att du redan idag arbetar självständigt med entreprenadrätt.

Vidare är du engagerad, noggrann, ansvarsfull och har ett proaktivt arbetssätt. Du har en vilja att ständigt utvecklas och skapa goda förutsättningar för att framgångsrikt leverera kvalificerad och kvalitativ rådgivning i varje ärende och i varje moment. Våra ärenden har ofta en internationell dimension och du förutsätts ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi ser mycket fram emot att få ta del av din ansökan. Hanteringen av ansökningar och intervjuer sker just nu löpande, därför tar vi gärna emot dina handlingar så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Vi är ca 260 medarbetare, varav 190 jurister. Alla med ett gemensamt fokus – att våra klienters affärer ska bli mer framgångsrika.      

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:

Jessica Kvarnhammar

Hr-chef / Malmö

E-post jessica.kvarnhammar@setterwalls.se

Telefonnummer: +46 70 787 82 16

Ansök här

 

 

Nya delägare i Ramberg

Den 1 september började Björn Bergström och Anders Ekborg som nya delägare i Ramberg Advokater.

Ny delägare i MAQS

Den 1 oktober ansluter Erik Palmgren till MAQS Advokatbyrå i Göteborg.

Foto © tomloel

Nya domare utnämnda

Regeringen har utnämnt elva nya domare.

Hovrätten ändrar häktningsbeslut

Göta hovrätt har beslutat att den 16-årige pojke som misstänks för mord i Huskvarna ska vara fortsatt häktad.

Ny ordförande i SACG

Svenska Föreningen mot Piratkopiering har utsett en ny ordförande, advokaten Sara Sparring, delägare i Synch Advokatbyrå.

Trägårdh Advokatbyrå tar in delägare

Nya delägare i byrån är Viviénne Dahlstrand, Johan Klåvus och Helena Olenmark Malmström.

Utträdda advokater med nya karriärer

Advokatsamfundet har antagit 91 nya advokater medan 43 ledamöter lämnade samfundet. En av dem ska nu vägleda en yngre generation och en annan blir justitieråd.

Foto Wavebreakmedia

Tingsrätter anställer jämställdhetsstrateg

Flera tingsrätter har tillsammans anställt en strateg för att stötta i jämställdhetsintegrering.

Nya ordföranden i de högsta instanserna

Helena Jäderblom har tillträtt som ordförande i Högsta förvaltningsdomstolen. Anders Eka har tillträtt som ordförande i Högsta domstolen och Eric M. Runesson som justitieråd.

Foto MRR-photography

91 nya advokater

Hela 91 nya advokater antogs vid Advokat-samfundets senaste styrelsemöte den 31 augusti. Samtidigt utträdde 43 advokater ur samfundet.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt