Bli kund Annonsera
torsdag 20 september 2018
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Walthon Advokater växer och söker 4 -5 biträdande jurister


Publicerad:
14 september 2018


Intresserad av kvalitet framför kvantitet och en chans att få vara delaktig på riktigt? Då är Walthon Advokater rätt arbetsplats för dig

Om Walthon

Walthon erbjuder högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning med särskilt fokus på M&A, kapitalmarknad, entreprenadrätt, kommersiella avtal, insolvens och rekonstruktion, fastighets- och hyresrätt, tvistelösning och offentlig upphandling. Våra kunder består av såväl börsnoterade bolag som medelstora och mindre bolag samt organisationer och stiftelser. Du hittar oss på Stureplan 4A, i Sturegallerian. Läs mer om oss och vad vi står för på www.walthon.se

Walthon befinner sig i en snabbväxande fas och våra tjänster är mycket efterfrågade. 

Till årsskiftet ansluter ytterligare fyra delägare och tre biträdande jurister som specialiserat sig inom bolagsrätt, M&A och finansmarknadsjuridik.

http://www.walthon.se/2018/08/27/walthon-advokater-vaxer-toppkrafter-fran-maqs-ansluter/

Vi söker därför ytterligare biträdande jurister med särskilt intresse för bolagsrätt, M&A och finansmarknadsjuridik. M&A-teamet har ett omfattande internationellt kontaktnät och arbetar i hög utsträckning med kunder som är etablerade globalt och således med cross border frågor.

Walthon behöver även förstärka med biträdande jurister som vill specialisera sig inom entreprenad, obestånd, offentlig upphandling och process.

Vill du jobba här?

Vi söker både nyutexaminerade jurister, dig som arbetat några år samt yngre advokater.

Vi vill att du ska ha ett stort intresse för affärsjuridik och näringslivsfrågor, samt ha mycket goda betyg från juristlinjen. Notarietjänstgöring med goda vitsord eller motsvarande erfarenhet från arbete på advokatbyrå eller bolag är meriterande. Utlandserfarenhet och specialistkompetenser är självklart också meriterande. Det förutsätts att du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift och kanske talar du även tyska. Som person är du öppen, noggrann och har känsla för teamwork.

 

Passar detta in på dig?

Vi kan erbjuda dig ett utmanande och mångsidigt arbete på en dynamisk advokatbyrå där du kommer att ställas inför höga kompetens- och leveranskrav som vi gemensamt uppnår genom samarbete och delaktighet i verksamheten. Hos oss kan du växa, utmanas och bidra.

Vi uppskattar medarbetare med olika bakgrund och vi sätter jämställdhet, samarbete, flexibilitet och frihet under eget ansvar i främsta rummet.

Engagemang och hållbarhet är två värdeord som vi också sätter högt i vårt arbete. Vårt fokus på hållbarhet omfattar såväl din karriär, som våra kunders affärer och vår omvärld. Du kommer snabbt märka att hos oss på Walthon finns de rätta förutsättningarna för att du ska kunna förverkliga dina karriärsmål; men också bibehålla dina övriga intressen i livet. Vi arbetar löpande med Work-Life-Balance frågor för att skapa optimala förutsättningar för varje individ.

 

Vi ser fram emot din ansökan

Vänligen maila ansökningshandlingar till linda.adamsson@walthon.se. Ange biträdande jurist som rubrik och bifoga personligt brev, CV och betyg. Vi är också tacksamma om du tydligt anger vilket/vilka rättsområden som du är särskilt intresserad av, gärna redan i rubriken.

 

Frågor?

Tveka inte att höra av dig till någon av våra partners.

Om Walthon: Mats Willman, MP, tfn 070-878 37 83

Bolagsrätt, M&A, kapitalmarknad: Maria Norrman, tfn 070-598 89 32, eller Clarissa Fröberg, tfn 073-312 01 80. (Partners from 2019-01-01).

Entreprenad, process, offentlig upphandling: Madeleine Sifvert, tfn 070-716 67 03

Obestånd, rekonstruktion: Jenny Hilldén, tfn 070-783 84 30

Nya delägare i Ramberg

Den 1 september började Björn Bergström och Anders Ekborg som nya delägare i Ramberg Advokater.

Ny delägare i MAQS

Den 1 oktober ansluter Erik Palmgren till MAQS Advokatbyrå i Göteborg.

Foto © tomloel

Nya domare utnämnda

Regeringen har utnämnt elva nya domare.

Hovrätten ändrar häktningsbeslut

Göta hovrätt har beslutat att den 16-årige pojke som misstänks för mord i Huskvarna ska vara fortsatt häktad.

Ny ordförande i SACG

Svenska Föreningen mot Piratkopiering har utsett en ny ordförande, advokaten Sara Sparring, delägare i Synch Advokatbyrå.

Trägårdh Advokatbyrå tar in delägare

Nya delägare i byrån är Viviénne Dahlstrand, Johan Klåvus och Helena Olenmark Malmström.

Utträdda advokater med nya karriärer

Advokatsamfundet har antagit 91 nya advokater medan 43 ledamöter lämnade samfundet. En av dem ska nu vägleda en yngre generation och en annan blir justitieråd.

Foto Wavebreakmedia

Tingsrätter anställer jämställdhetsstrateg

Flera tingsrätter har tillsammans anställt en strateg för att stötta i jämställdhetsintegrering.

Nya ordföranden i de högsta instanserna

Helena Jäderblom har tillträtt som ordförande i Högsta förvaltningsdomstolen. Anders Eka har tillträtt som ordförande i Högsta domstolen och Eric M. Runesson som justitieråd.

Foto MRR-photography

91 nya advokater

Hela 91 nya advokater antogs vid Advokat-samfundets senaste styrelsemöte den 31 augusti. Samtidigt utträdde 43 advokater ur samfundet.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt