Bli kund Annonsera
fredag 14 december 2018
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Magnusson söker jurist till corporate/M&A-teamet i Stockholm


Publicerad:
19 november 2018


Magnusson är en modern, internationell och topprankad affärsjuridisk advokatbyrå. Inom byrån finns specialister inom i stort sett samtliga affärsjuridiska områden och med erfarenhet av ett stort antal branscher. Vi är rådgivare åt såväl nationella som internationella bolag, finansiella institutioner, organisationer och myndigheter. För mer information om Magnusson besök gärna vår hemsida, www.magnussonlaw.com.
 

Vill du bli en av oss? 

Våra grundläggande värderingar är förtroende, respekt, nytänkande och entreprenörskap. Vår starka internationella förankring gör att vi kan erbjuda dig en spännande och utvecklande arbetsmiljö, intern och extern utbildning och secondment för din professionella och personliga utveckling.
 

Om Corporate/M&A-teamet

Corporate/M&A-teamet, som är rekommenderat av Chambers & Partners och andra ledande rankinginstitut, är rådgivare i nationella och internationella M&A-transaktioner, kapitalanskaffningar, joint ventures etc. För teamet står laganda, kvalitet och klientnytta i fokus.
 

Din profil

Du trivs med att arbeta i team, är ansvarstagande och gillar högt tempo. Du har något eller några års erfarenhet från arbete på advokatbyrå eller motsvarande. Du har en god analytisk förmåga, är noggrann och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Då en stor del av våra klientbolag är internationella är många av våra uppdrag gränsöverskridande. Det är därför viktigt att du behärskar engelska väl i tal och skrift.

Ansökan

Ansök genom att skicka in CV, personliga brev, betyg samt i övrigt relevanta intyg via vår hemsida www.magnussonlaw.com. Eftersom tjänsten ska tillsättas snarast och intervjuer kommer att ske löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser framemot att höra ifrån dig!

Vid frågor är du välkommen att kontakta HR-koordinator Anna Hjelm på anna.hjelm@magnussonlaw.com.

Foto Wavebreakmedia

Nya domare

Regeringen har den 12 december utnämnt en lagman, sju rådmän och ett tekniskt råd.

Forskare får rätts- vetenskapligt pris

Lundaforskarna Niklas Arvidsson och Lotta Maunsbach belönas för framstående insatser och får ta emot Emil Heijnes rättsvetenskapliga pris.

Foto Micke Lundström

Ny general- sekreterare i Advokat- samfundet

Advokatsamfundets styrelse ha beslutat att utse advokaten Mia Edwall Insulander till ny generalsekreterare.

42 nya advokater

Sveriges advokatsamfund antog 42 nya ledamötervid sitt sammanträde den 7 december.

Baker McKenzie rekryterar inom skatt

Advokatbyrån Baker McKenzie växer och rekryterar Caroline Johansson och Linn Nordqvist till skattegruppen.

Ny legal futurist på Synch

Synch har utnämnt Viveca Fallenius till legal futurist och den nya rollen ska fokusera på värdedriven innovation.

Foto © Elnur

Konkurrensverket premierar uppsatser

Konkurrensverket arrangerar varje år en uppsatstävling för studenter och i år gick tre av de fem priserna till juriststudenter.

Forskningsmedel till projekt i offentlig rätt

Riksbankens jubileumsfond har tilldelat professor Henrik Wenander vid Lunds universitet knappt två miljoner kronor i forskningsmedel.

Ny delägare i Wollsén Albinsson

Wollsén Albinsson Advokatbyrå har utsett en ny delägare inom området fastigheter – denna gång med specialiseringen skatterätt.

Foto EU-domstolen

Åtta sökanden till EU-domartjänst

Ansökningstiden för tjänsten som Sveriges domare i EU-domstolen i Luxemburg har nu gått ut och åtta stycken kvalificerade svenska jurister har anmält sitt intresse.

Datainspektionen granskar SL:s kroppskameror

Myndigheten ska undersöka hur SL har resonerat kring de personuppgifter som kommer att samlas in i samband med att biljettkontrollanter nu börjar att använda kroppskameror.

Foto Bengt Hultqvist

Konferens för framtidens domstol

Med målet att spana in i framtiden för domstolarna håller Helsingborgs tingsrätt i mars nästa år en tredagarskonferens kallad LegalTech+Design @HelsingborgsTR.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt