Bli kund Annonsera
fredag 14 december 2018
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

ARBETSRÄTTSJURIST


Publicerad:
21 november 2018


Tycker du att det är intressant med mat och dryck? Om du dessutom har erfarenhet av arbetsrätt så kan det här vara tillfället för dig.

Du kommer att ha kontakt med några av Sveriges mest välkända företag inom mat och dryck.

Rollen passar dig som både vill arbeta självständigt och som ser nyttan av att gemensamt med erfarna kollegor lösa olika problem och driva frågor mot uppsatta mål.

Viktigt för oss är att du vill interagera med andra och förstår vikten av långsiktiga relationer. Arbetet är både operativt och strategiskt.

Du har jur.kand.-examen och därefter flera års praktisk erfarenhet från arbete inom arbetsrättens område från arbetsgivarförbund, advokatbyrå, domstol eller bolag. Förutom din spetskompetens inom arbetsrätt är det viktigt att du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Har du intresse av eller erfarenhet från arbete med arbetsmiljöfrågor är det ett plus.

I rollen som arbetsrättsjurist på detta arbetsgivarförbund kommer du att ge rådgivning och utbildning till våra medlemsföretag. Du kommer vidare att delta i centrala förhandlingar och kollektivavtalsförhandlingar. Vi vill ge våra arbetsrättsjurister möjlighet att arbeta brett inom arbetsrätten och du får gärna fördjupa dig i frågor som du brinner för.

Du kommer att få stort förtroende att utföra dina arbetsuppgifter självständigt och vi förväntar oss självklart leverans utifrån det men din chef finns samtidigt alltid där som stöd när det behövs.

Vi är en prestigelös organisation som tycker att det viktigt att man trivs på jobbet och kan ha en bra balans mellan jobb och fritid. Nu behöver vi förstärkning av en positiv och engagerad person.

Är du nyfiken och vill veta mer? Kontakta Susanne Falk på Falk Search, tel 0762 82 88 89. Maila gärna din intresseanmälan till cv@falksearch.se

Foto Wavebreakmedia

Nya domare

Regeringen har den 12 december utnämnt en lagman, sju rådmän och ett tekniskt råd.

Forskare får rätts- vetenskapligt pris

Lundaforskarna Niklas Arvidsson och Lotta Maunsbach belönas för framstående insatser och får ta emot Emil Heijnes rättsvetenskapliga pris.

Foto Micke Lundström

Ny general- sekreterare i Advokat- samfundet

Advokatsamfundets styrelse ha beslutat att utse advokaten Mia Edwall Insulander till ny generalsekreterare.

42 nya advokater

Sveriges advokatsamfund antog 42 nya ledamötervid sitt sammanträde den 7 december.

Baker McKenzie rekryterar inom skatt

Advokatbyrån Baker McKenzie växer och rekryterar Caroline Johansson och Linn Nordqvist till skattegruppen.

Ny legal futurist på Synch

Synch har utnämnt Viveca Fallenius till legal futurist och den nya rollen ska fokusera på värdedriven innovation.

Foto © Elnur

Konkurrensverket premierar uppsatser

Konkurrensverket arrangerar varje år en uppsatstävling för studenter och i år gick tre av de fem priserna till juriststudenter.

Forskningsmedel till projekt i offentlig rätt

Riksbankens jubileumsfond har tilldelat professor Henrik Wenander vid Lunds universitet knappt två miljoner kronor i forskningsmedel.

Ny delägare i Wollsén Albinsson

Wollsén Albinsson Advokatbyrå har utsett en ny delägare inom området fastigheter – denna gång med specialiseringen skatterätt.

Foto EU-domstolen

Åtta sökanden till EU-domartjänst

Ansökningstiden för tjänsten som Sveriges domare i EU-domstolen i Luxemburg har nu gått ut och åtta stycken kvalificerade svenska jurister har anmält sitt intresse.

Datainspektionen granskar SL:s kroppskameror

Myndigheten ska undersöka hur SL har resonerat kring de personuppgifter som kommer att samlas in i samband med att biljettkontrollanter nu börjar att använda kroppskameror.

Foto Bengt Hultqvist

Konferens för framtidens domstol

Med målet att spana in i framtiden för domstolarna håller Helsingborgs tingsrätt i mars nästa år en tredagarskonferens kallad LegalTech+Design @HelsingborgsTR.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt