Bli kund Annonsera
fredag 14 december 2018
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Vill du inte bara vara en transaktionsjurist? Välkommen till Synch Advokat!Publicerad:
27 november 2018


Har du jobbat med M&A ett antal år, längtar efter en delägartitel och trivs bäst bakom ett mahognyskrivbord så passar du nog tyvärr inte hos oss.

Har du däremot jobbat med M&A ett antal år, känner dig trygg med att leda M&A projekt och letar efter en arbetsplats där du kommer få möjlighet att bredda din kompetens och dessutom utvecklas i ett managementspår där du får utrymme att leda andra och arbeta strategiskt– då vill vi träffa dig!

Känner du igen dig i nedan beskrivning? Hör av dig!

• Trygg med att leda M&A projekt
• En vilja att utveckla andra och på sikt kanske bli chef med personalansvar
• Blir engagerad vid tanken på att arbeta med strategifrågor
• Tycker att det vore roligt att få arbeta bredare på en snabbväxande byrå
• Har erfarenhet av eller intresse att lära dig mer om Venture Capital
• Vill arbeta i en platt och värderingsstyrd organisation med stort fokus på teknologi och digitalisering

Du erbjuds

Du erbjuds en möjlighet att bli en del av ett verkligt nytänkande team som inte bara ser morgondagens juridiska lösningar utan också vill vara med och skapa dem. Synch ligger i framkant avseende digitala lösningar och arbetar ständigt på att utveckla nya digitala verktyg och arbetsformer. Vi är en nyskapande advokatbyrå som inte följer den gamla mallen - vi vill skapa en positiv och prestigelös arbetsplats där alla arbetar som ett team och gemensamt driver Synch framåt. För att trivas hos oss tror vi även att du delar våra värderingar om vikten av balans i livet, mångfald, inkludering och transparens.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Synch Advokat med Jurek Rekrytering & Bemanning, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Elvung på telefonnummer 0700 90 18 85 alternativt maria.elvung@jurek.se.

Synch är en modern affärsorienterad advokatbyrå med fokus på innovation, teknikintensiva branscher och digitalisering och våra kunder finns inom alla segment, från start-ups inom techvärlden till de stora globala bolagen. Vi jobbar kontinuerligt med innovation och digitalisering och kombinerar erfarenhet med nytänkande i vårt arbete. Synch vill underlätta hanteringen av juridiska frågor, både genom att tillhandahålla paketerade lösningar och genom att använda teknologi på bästa möjliga sätt. På så sätt kan och vill Synch arbeta närmare sina klienter jämfört med traditionella advokatbyråer, lite som en inhyrd juristfunktion som är en del i den dagliga verksamheten.

Vi arbetar värderingsstyrt i en icke-hierarkisk och snabbfotad organisation. Hos oss är alla medarbetare lika viktiga och vi strävar tillsammans efter att bygga en advokatbyrå som inte är som alla andra #wedaretobedifferent.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Elvung
maria.elvung@jurek.se

Foto Wavebreakmedia

Nya domare

Regeringen har den 12 december utnämnt en lagman, sju rådmän och ett tekniskt råd.

Forskare får rätts- vetenskapligt pris

Lundaforskarna Niklas Arvidsson och Lotta Maunsbach belönas för framstående insatser och får ta emot Emil Heijnes rättsvetenskapliga pris.

Foto Micke Lundström

Ny general- sekreterare i Advokat- samfundet

Advokatsamfundets styrelse ha beslutat att utse advokaten Mia Edwall Insulander till ny generalsekreterare.

42 nya advokater

Sveriges advokatsamfund antog 42 nya ledamötervid sitt sammanträde den 7 december.

Baker McKenzie rekryterar inom skatt

Advokatbyrån Baker McKenzie växer och rekryterar Caroline Johansson och Linn Nordqvist till skattegruppen.

Ny legal futurist på Synch

Synch har utnämnt Viveca Fallenius till legal futurist och den nya rollen ska fokusera på värdedriven innovation.

Foto © Elnur

Konkurrensverket premierar uppsatser

Konkurrensverket arrangerar varje år en uppsatstävling för studenter och i år gick tre av de fem priserna till juriststudenter.

Forskningsmedel till projekt i offentlig rätt

Riksbankens jubileumsfond har tilldelat professor Henrik Wenander vid Lunds universitet knappt två miljoner kronor i forskningsmedel.

Ny delägare i Wollsén Albinsson

Wollsén Albinsson Advokatbyrå har utsett en ny delägare inom området fastigheter – denna gång med specialiseringen skatterätt.

Foto EU-domstolen

Åtta sökanden till EU-domartjänst

Ansökningstiden för tjänsten som Sveriges domare i EU-domstolen i Luxemburg har nu gått ut och åtta stycken kvalificerade svenska jurister har anmält sitt intresse.

Datainspektionen granskar SL:s kroppskameror

Myndigheten ska undersöka hur SL har resonerat kring de personuppgifter som kommer att samlas in i samband med att biljettkontrollanter nu börjar att använda kroppskameror.

Foto Bengt Hultqvist

Konferens för framtidens domstol

Med målet att spana in i framtiden för domstolarna håller Helsingborgs tingsrätt i mars nästa år en tredagarskonferens kallad LegalTech+Design @HelsingborgsTR.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt