Bli kund Annonsera
onsdag 16 januari 2019
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Compliance Officer till Novamedia SverigePublicerad:
14 december 2018


Om bolaget

Svenska Postkodlotteriet är ett av Sveriges mest populära lotterier med ungefär en miljon kunder. Under varumärket finns även bingo och skraplotter online samt en rad populära tv-program, bland annat Postkodmiljonären och En ska bort som sänds i TV4.

Överskottet från Postkodlotteriets produkter går till 56 ideella organisationer. Sedan starten 2005 har Postkodlotteriet genererat 9,4 miljarder till välgörenhet och samtidigt gjort fler än 1000 svenskar till miljonärer. Operatörsbolag för Svenska Postkodlotteriet är Novamedia Sverige AB. Vi är ca 180 medarbetare och har kontor i den klimatsmarta byggnaden Waterfront Building i centrala Stockholm.

 

Har du erfarenhet av efterlevnadsfrågor och vill fortsätta utvecklas i en Compliance officer-roll? Vill du vara i händelsernas centrum när hela den svenska spelmarknaden snart förändras och vara en nyckelspelare i Svenska Postkodlotteriets fortsatta framgång?  Novamedia Sverige söker nu en Compliance officer till vår Risk Management & Legal avdelning.

Vårt erbjudande

Novamedia Sverige AB erbjuder en arbetsplats som aktivt arbetar för att vara en organisation med hög kompetens, jämn könsfördelning och bred mångfald. Tjänsten är placerad i avdelningen för Risk Management & Legal och det är en avdelning med högt tempo och fantastiska utmaningar, vilket leder till frihet under ansvar för att nå gemensamt uppsatta mål. Lockas du av att i din yrkesroll få professionell utmaning och utveckling samtidigt som du bidrar till en bättre värld? Då kanske vi kan vara din nästa arbetsgivare?

Ditt uppdrag

Novamedia Sverige opererar Svenska Postkodlotteriet och i den här rollen blir du bolagets Compliance Officer och DPO (Data Protection Officer) gentemot myndigheter samt interna och externa intressenter.

Dina arbetsuppgifter kommer att spänna över ett stort område och du kommer bland annat att vara ansvarig för kontakter gentemot externa myndigheter, implementering och efterlevnad av GDPR internt, rådgivning och internutbildning i ny lagstiftning rörande dessa områden, ta fram och löpande uppdatera interna styrdokument, policys och processer samt omvärldsbevakning. Snart träder en ny spellagstiftning i kraft som innebär stora förändringar på spelmarknaden och du som Compliance officer kommer att vara en viktig nyckelspelare för Postkodlotteriet. Ansvar för nya spellagstiftningen som kommer att innebära stora förändringar för marknaden kommer även att omfattas av denna tjänst.

Om dig/ kvalifikationer

Du är jur. kand. och vi tror att du har minst 5 års erfarenhet inom juridik där minst 2 år bestått av compliance arbete. Om du har erfarenhet av spelbranschen eller från någon tillsynsmyndighet är det ett plus, dock inget krav. Fördjupad kunskap och intresse för GDPR är viktigt. En mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska såväl som engelska är en förutsättning.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Compliance Officer hos oss är det viktigt att du trivs med ett självständigt arbete där du ser behov i ett större sammanhang och är van att sätta mål, driva frågor och att leverera lösningar. Andra viktiga egenskaper är god kommunikationsförmåga, flexibilitet och lyhördhet samtidigt som du är pragmatisk och har en god affärsförståelse.

Ditt nya team

Vi är idag fem personer som arbetar på avdelningen Risk Management & Legal och vi behöver nu stärka upp med en kollega som ska arbeta som Compliance Officer. Vår avdelning är involverad i det mesta som sker, vilket betyder att du får en viktig och central roll i bolaget. Du rapporterar till Helena Gudmundsson som är Risk & Compliance Manager.

På Novamedia Sverige blir du en del av en rolig och utvecklande verksamhet. Här finns engagerade kollegor med kunskaper och kompetens inom ett brett spektra. Dessutom är vi ett företag som tar samhällsansvar och som tänker långsiktigt och hållbart.

Låter det här intressant?

Din ansökan

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg. Vi ser fram emot din ansökan så snarast.. Intervjuer kommer att ske löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners. Ansökan sker via www.vonfeilitzen.se. För mer information kring tjänsten kontakta Rosita von Feilitzen, 073-540 57 07. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Hoppas du vill bli en del av vårt team!

Välkommen med din ansökan!

Viss ökning av disciplinanmälningar

Antalet disciplinanmälningar mot advokater 2018 var något större än 2017. Den långsiktiga trenden är dock att anmälningarna blir färre, trots att antalet advokater ökar. Det framgår av ny statistik från Advokatsamfundet.

Foto Stockholms universitet

Högst antal sökande på juristprogrammet

Efter urval två till vårterminen 2019 har totalt 18.525 personer antagits till utbildningar vid Stockholms universitet. Populärast var juristprogrammet.

Foto © Elnur

Årets byråer utsedda

Vinnarna i Årets Advokatbyrå utsågs på torsdagen. Hamilton vann kategorin "Stora byråer 200+ mkr” och delar även första platsen med Lindahl i klassen ”Stora klientpriset”.

Ny delägare i Setterwalls

Advokaten Henrik Trölle blir ny delägare vid Setterwalls i Malmö.

Foto stocksnapper

Domstolsbyggnad i Norrköping upphandlad

Domstolsverket har genomfört en upphandling för en ny domstolsbyggnad för tingsrätten i Norrköping. Inflyttning beräknas ske 2022.

Wåhlin utser ny MP

Jonas Holmstedt har utsetts till ny managing partner för Wåhlin.

Cederquist utser ny delägare

Elsa Arbrandt har valts in som delägare med start första januari.

Ny delägare i Kilpatrick Townsend

Hanna Sundberg inträdde som partner på Kilpatrick Townsend Stockholmskontoret per den 1 januari 2019.

Ny storbyrå i Stockholm

Den 1 januari slog Advokatbyrån Cirio, med tidigare medarbetare från Lindahl, upp sina portar i Stockholm.

Foto JanneBanan

Nya justitieråd i HD

Regeringen har utnämnt Cecilia Renfors och Stefan Reimer till justitieråd i Högsta domstolen.

Fyra nya delägare i Glimstedt

Fyra nya delägare tillträder på Glimstedt vid årsskiftet.

Ny delägare i Ramberg

Advokaten Mango Kask lämnar MAQS och inträdde den 1 januari som ny delägare i Ramberg.

”Mansfri” festival var diskriminering

Det var en överträdelse av diskriminerings- förbudet när musikfestivalen Statement uttalade att cis-män inte skulle ges tillträde till festivalen.

Foto Wavebreakmedia

Nya domare

Regeringen har den 12 december utnämnt en lagman, sju rådmän och ett tekniskt råd.

Forskare får rätts- vetenskapligt pris

Lundaforskarna Niklas Arvidsson och Lotta Maunsbach belönas för framstående insatser och får ta emot Emil Heijnes rättsvetenskapliga pris.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt