Bli kund Annonsera
onsdag 20 februari 2019
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

BSH söker dig som vill bli en del av vår avdelning Legal & Compliance Northern Europe i rollen som Legal CounselPublicerad:
4 februari 2019


Find out how you can reach your potential at BSH Home Appliances Group: As a leading manufacturer of home appliances and solutions, we encourage commitment and open-mindedness among our employees. With our global brands Bosch, Siemens, Gaggenau and Neff as well as our local brands, our focus truly is on innovation. And that doesn’t just apply to our products and services, but also drives the way in which we cooperate, exchange ideas and organize our teams. Everyone is invited to make their individual contribution to our overall success. Join us now and give your career a home.

Du kommer att arbeta med avtalsrätt och bolagsrätt. Tjänsten är ett  föräldravikariat för cirka ett år. Rollen kräver att du ska ha ca tre års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå och/eller bolagsjuridisk avdelning. Du kommer att arbeta med varierande juridiska områden som rör verksamheterna i Norden och Baltikum.

För att passa in i organisationen bör du vara positiv, prestigelös, driven, social och självständig. Vidare måste du ha ett kommersiellt tänk och utpräglat intresse för affärer. På BSH kommer du få arbeta i ett högt tempo och därför är det viktigt att du är stresstålig, lösnings- och resultatorienterad.

Utbildning och erfarenhet

Du måste ha en svensk juristexamen eller från annat nordiskt land och ha en bred erfarenhet av kommersiell avtalsrätt samt bolagsrätt. Vi söker dig som har erfarenhet av att själv driva olika bolagsärenden, gärna i en internationell miljö. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med konkurrensrätt. Du är orädd och trivs med att ta ett stort eget ansvar och samtidigt vara del av ett team. Rollen kräver att du är förtroendeingivande och har lätt för att skapa relationer med övriga i verksamheten.

Då BSH är ett internationellt bolag måste du kunna hantera både svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. Det är även meriterande om du har läst eller arbetat i ett annat nordiskt land.

I detta uppdrag samarbetar vi med Sharp Recruitment. För mer information om tjänsten eller företaget är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Zarina Virsholm, på zarina.virsholm@sharprecruitment.se eller
på telefonnummer 0733 – 99 07 27.

Ansökan        

Du är varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att TRYCKA HÄR. Ansökan och CV skickas till: zarina.virsholm@sharprecruitment.se. Kontakta gärna Zarina Virsholm på telefonnummer 0733 - 99 07 27 för ytterligare information.
Foto G. Fessy

Ett steg närmare ny svensk EU-domare

Efter att Domarnämnden genomfört intervjuer med de fyra kvarvarande kandidaterna till svensk domare i EU-domstolen, har nämnden nu gjort en rangordning med sitt förslag och högst upp hamnar Nils Wahl.

Nya delägare hos Wesslau Söderqvist

Nicolina Hallerby, Caroline Olausson och Alexandra Jaktelius Ferm har den 1 januari inträtt som nya delägare i advokatbyrån.

Nya domarutnämningar

Vid sitt senaste sammanträde har regeringen utnämnt sex nya domare.

Försök med snabb-förfarande i brottmål

Sedan januari 2018 pågår i norra Stockholm en försöksverksamhet för att snabbare kunna utreda och lagföra vissa typer av brott. Försöket utvidgas nu till att också omfatta unga lagöverträdare under 18 år..

Foto Europeiska unionens domstol

Fyra kandidater kvar till EU-domartjänst

Av nio kvalificerade sökande till tjänsten som svensk domare i EU-domstolen i Luxemburg efter Carl Gustav Fernlund, har Domarnämnden nu beslutat att kalla fyra till intervju.

Nordia utser ny delägare

Carl-Johan Allansson har valts in som delägare i Nordia med start den första januari.

DI leder arbete med nya EU-riktlinjer

Datainspektionen kommer att leda arbetet med att ta fram nya EU-riktlinjer för tolkning av begreppen personuppgiftsansvarig och personuppgiftsbiträde och deras respektive skyldigheter.

Foto MRR-photography

53 nya advokater

Sveriges advokatsamfund antog 53 nya ledamöter vid sitt sammanträde den 24 januari.

Foyen rekryterar inom miljörätt

Foyen Advokatfirma har anställt bolagsjurist Tomas Fjordevik från Swedavia AB. Han ingår i advokatfirmans affärsområde för Mark och Miljö.

Juristmässan för Göteborgs studenter

När Gaius arbetsmarknadsmässa för jurister ägde rum på Handelshögskolan i Göteborg stod mingel med ett 70-tal utställare, spännande föreläsare och flera event på schemat.

DLA Piper nyanställer

Byrån rekryterar advokaterna Mikael Moreira och Björn Rustare som kommer att fokusera på transaktioner och avtal inom teknologisektorn samt arbetsrätt.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt