Bli kund Annonsera
onsdag 20 februari 2019
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Advokatbyrån Wallin & Partners söker två processjurister


Publicerad:
5 februari 2019


Wallin & Partners är en modern och specialiserad advokatbyrå inriktad på kommersiell tvistelösning. Vi förebygger, undviker och vinner rättsprocesser. Vi företräder klienter i allt från stora internationella skiljeförfaranden till mindre tvister i allmän domstol. I dagsläget är vi 12 medarbetare på vårt kontor på Blasieholmen i Stockholm.

Vi söker nu ytterligare två processjurister för start under våren. Mer information om byrån och vilka vi är finns på vår hemsida www.wallinpartners.se.

Vårt erbjudande

Vi lägger stor vikt vid att vara en jämställd och icke-hierarkisk arbetsplats med en enkel, snabb och effektiv organisation. Vårt arbetssätt präglas av professionalism, prestigelöshet och erfarenhetsutbyte mellan alla våra medarbetare. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i ombudsrollen och företräda klienter i alla typer av förmögenhetsrättsliga tvister.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är en skicklig jurist med goda meriter och ett genuint intresse för tvistelösning. Du trivs i konsultrollen och har en god förmåga att förstå klientens verksamhet och behov.

  1. Vi söker dig som har fullgjort notarietjänstgöring och har ytterligare 3-5 års erfarenhet av kommersiella tvister.
  2. Vi söker även dig som har fullgjort notarietjänstgöring och har ytterligare 1-2 års erfarenhet från affärsjuridisk advokatbyrå.

Ansökan

Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från din juristutbildning samt andra relevanta intyg/betyg. Sista ansökningsdatum är den 25 februari 2019. Urval och intervjuer sker löpande, varför tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ansökan skickas till Evelinn Österberg via e-post evelinn.osterberg@wallinpartners.se.

Vid frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta partner Emma Munde via e-post emma.munde@wallinpartners.se eller per telefon +46 (0)72 454 30 26.

Varmt välkommen med din ansökan!

Foto G. Fessy

Ett steg närmare ny svensk EU-domare

Efter att Domarnämnden genomfört intervjuer med de fyra kvarvarande kandidaterna till svensk domare i EU-domstolen, har nämnden nu gjort en rangordning med sitt förslag och högst upp hamnar Nils Wahl.

Nya delägare hos Wesslau Söderqvist

Nicolina Hallerby, Caroline Olausson och Alexandra Jaktelius Ferm har den 1 januari inträtt som nya delägare i advokatbyrån.

Nya domarutnämningar

Vid sitt senaste sammanträde har regeringen utnämnt sex nya domare.

Försök med snabb-förfarande i brottmål

Sedan januari 2018 pågår i norra Stockholm en försöksverksamhet för att snabbare kunna utreda och lagföra vissa typer av brott. Försöket utvidgas nu till att också omfatta unga lagöverträdare under 18 år..

Foto Europeiska unionens domstol

Fyra kandidater kvar till EU-domartjänst

Av nio kvalificerade sökande till tjänsten som svensk domare i EU-domstolen i Luxemburg efter Carl Gustav Fernlund, har Domarnämnden nu beslutat att kalla fyra till intervju.

Nordia utser ny delägare

Carl-Johan Allansson har valts in som delägare i Nordia med start den första januari.

DI leder arbete med nya EU-riktlinjer

Datainspektionen kommer att leda arbetet med att ta fram nya EU-riktlinjer för tolkning av begreppen personuppgiftsansvarig och personuppgiftsbiträde och deras respektive skyldigheter.

Foto MRR-photography

53 nya advokater

Sveriges advokatsamfund antog 53 nya ledamöter vid sitt sammanträde den 24 januari.

Foyen rekryterar inom miljörätt

Foyen Advokatfirma har anställt bolagsjurist Tomas Fjordevik från Swedavia AB. Han ingår i advokatfirmans affärsområde för Mark och Miljö.

Juristmässan för Göteborgs studenter

När Gaius arbetsmarknadsmässa för jurister ägde rum på Handelshögskolan i Göteborg stod mingel med ett 70-tal utställare, spännande föreläsare och flera event på schemat.

DLA Piper nyanställer

Byrån rekryterar advokaterna Mikael Moreira och Björn Rustare som kommer att fokusera på transaktioner och avtal inom teknologisektorn samt arbetsrätt.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt