Bli kund Annonsera
onsdag 20 februari 2019
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Advokatfirman dNovo Helsingborg söker jurister


Publicerad:
11 februari 2019


Advokatfirman dNovo Helsingborg söker jurister inom offentlig upphandling och fastighets/entreprenadrätt

Advokatfirman dNovo är en affärsjuridisk konsultbyrå med kontor i Göteborg och Helsingborg. Vi erbjuder kvalificerad juridisk rådgivning till företag och offentlig verksamhet. Vi arbetar med de flesta förekommande rättsområdena i våra klienters verksamheter men även tvister och större utredningsuppdrag. Hos oss får du därför möjlighet att få ett helhetsperspektiv på affärsjuridiken. Vi har många av den stora byråns fördelar men i ett mindre format. 

 

Helsingborgskontoret behöver nu förstärkning i form av biträdande jurister med stort intresse för offentlig upphandling, offentlig rätt eller fastighets- och entreprenadrätt. Vi söker dig med något/några års erfarenhet från arbete på annan affärsjuridisk advokatbyrå, myndighet eller som kommer direkt från studierna.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann, arbetsvillig, engagerad och lösningsorienterad samtidigt som du har ett stort intresse för affärsjuridik och kan arbeta under tidspress. Hos oss kommer du att trivas om du är en person som vill påverka och åstadkomma resultat samt har insikt i vår uppgift att såsom konsult göra juridiken begriplig även för icke-jurister. Du kommer över tid få möjlighet att utvecklas inom de områden som du finner mest intressanta.

Som medarbetare hos oss arbetar du med juridiska frågor som spänner över ett brett spektrum och med fokus på områdena offentlig upphandling, offentlig rätt, fastighets- och entreprenadrätt, dataskydd samt allmän affärsjuridik. Eftersom vi är en mindre byrå med ibland stora och komplexa uppdrag kan du räkna med varierade arbetsuppgifter och stort eget ansvar.

Vi är måna om ett gott samarbetsklimat, personlig stämning och stark kollegialitet eftersom vi är övertygade om att detta, tillsammans med vår samlade kompetens och flexibilitet, bidrar till att vi kan ge våra klienter de bästa förutsättningarna för sina affärer.

Om detta verkar spännande är du välkommen att maila en ansökan med CV, personligt brev samt betygsutdrag från juristutbildningen till natalie.svensson@dnovolaw.com (tel: 070-458 65 44) eller per.aberg@dnovolaw.com (tel: 070-601 81 45) senast den 15 mars 2019. Vi behandlar ansökningar löpande.

Foto G. Fessy

Ett steg närmare ny svensk EU-domare

Efter att Domarnämnden genomfört intervjuer med de fyra kvarvarande kandidaterna till svensk domare i EU-domstolen, har nämnden nu gjort en rangordning med sitt förslag och högst upp hamnar Nils Wahl.

Nya delägare hos Wesslau Söderqvist

Nicolina Hallerby, Caroline Olausson och Alexandra Jaktelius Ferm har den 1 januari inträtt som nya delägare i advokatbyrån.

Nya domarutnämningar

Vid sitt senaste sammanträde har regeringen utnämnt sex nya domare.

Försök med snabb-förfarande i brottmål

Sedan januari 2018 pågår i norra Stockholm en försöksverksamhet för att snabbare kunna utreda och lagföra vissa typer av brott. Försöket utvidgas nu till att också omfatta unga lagöverträdare under 18 år..

Foto Europeiska unionens domstol

Fyra kandidater kvar till EU-domartjänst

Av nio kvalificerade sökande till tjänsten som svensk domare i EU-domstolen i Luxemburg efter Carl Gustav Fernlund, har Domarnämnden nu beslutat att kalla fyra till intervju.

Nordia utser ny delägare

Carl-Johan Allansson har valts in som delägare i Nordia med start den första januari.

DI leder arbete med nya EU-riktlinjer

Datainspektionen kommer att leda arbetet med att ta fram nya EU-riktlinjer för tolkning av begreppen personuppgiftsansvarig och personuppgiftsbiträde och deras respektive skyldigheter.

Foto MRR-photography

53 nya advokater

Sveriges advokatsamfund antog 53 nya ledamöter vid sitt sammanträde den 24 januari.

Foyen rekryterar inom miljörätt

Foyen Advokatfirma har anställt bolagsjurist Tomas Fjordevik från Swedavia AB. Han ingår i advokatfirmans affärsområde för Mark och Miljö.

Juristmässan för Göteborgs studenter

När Gaius arbetsmarknadsmässa för jurister ägde rum på Handelshögskolan i Göteborg stod mingel med ett 70-tal utställare, spännande föreläsare och flera event på schemat.

DLA Piper nyanställer

Byrån rekryterar advokaterna Mikael Moreira och Björn Rustare som kommer att fokusera på transaktioner och avtal inom teknologisektorn samt arbetsrätt.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt