Bli kund Annonsera
onsdag 20 februari 2019
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Jurist till PS Finance GroupPublicerad:
12 februari 2019


Till vårt juristteam (PS Juridik) söker vi nu en driven jurist som ser fram emot en spännande roll med goda utvecklingsmöjligheter hos ett växande företag inom inkasso-, fakturering-. finansierings- och juridiktjänster!

Arbetsbeskrivning
Som jurist hos oss kommer du att i huvudsak arbeta med tvister och processer där du kommer att vara ombud för våra klienters fordringar. Du kommer självständigt att driva och ansvara för processerna såsom upprätta stämningsansökningar, bestridanden, ha kontakt med motparter och domstol samt företräda vid muntlig förberedelse och huvudförhandling. Du kommer också ha ett övergripande konsultativt ansvar för kunder, vilket innebär att du bidrar till att bygga en stark kundrelation. I rollen kan också komma att ingå att arbeta med kommersiella avtal i verksamheten och GDPR-frågor.

Vem är du?
Vi söker dig med jur. kand.-examen och som har minst ett års erfarenhet av att ha arbetat med processer. Det är meriterande om du har erfarenhet från samma bransch och är notariemeriterad. Vi ser gärna att du har arbetat med hyresjuridik tidigare och brett med andra juridiska frågor t. ex. entreprenadrätt och bolagsrätt. Som jurist har du en väl utvecklad analytisk förmåga, ett strukturerat, engagerat och serviceinriktat arbetssätt samt har hög integritet och ett tydligt affärsfokus. Som person är du utåtriktad, driven, engagerad, lösningsorienterad, prestigelös och trivs med att ta egna initiativ. Vidare är du kommunikativ, social, lätt att samarbeta med och tycker om att bygga relationer.

Du erbjuds
Du kommer att välkomnas av ett glatt gäng och mötas av en bra arbetsmiljö. Miljön präglas också av korta beslutsvägar och det finns goda utvecklingsmöjligheter genom PS affärs-och karriärmodell. Vi erbjuder dig en tjänst som är omväxlande med stort eget ansvar. Du kommer också att ges möjlighet att vara med och utveckla vår verksamhet och våra juridiska tjänster och att påverka framtiden av företaget.

Start
Enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område
Göteborg
Västra Götaland

Om verksamheten
PS Finance Group har funnits sedan 2009 och har vuxit genom nöjda kunder. Vi erbjuder nordiska företag fakturerings-och finansieringstjänster. Koncernen har 20 anställda och omsätter drygt 28 mkr. Vi är ett växande företag som erbjuder spännande tjänster inom den finansiella sektorn. Vi tror på individuellt ansvarstagande och målstyrning. PS Finance Group erbjuder en karriärs-och lönemodell som premierar bra prestation.
"Vi började vår verksamhet som ett renodlat inkassoföretag år 2009, adderade till faktureringstjänsterna efter några år och har nu sedan år 2016 även med finansierings-och juridiktjänster i vårt sortiment. Vi kommer att fortsätta utveckla våra avancerade inkassotjänster för att ligga i spetsen i Norden för den kräsna inkassoköparen. Vi kommer vidare att satsa än mer på användargränssnittet när det gäller alla våra tjänster. Välkommen som medarbetare till PS Finance Group, du kommer inte att bli besviken!" Christer Eriksson - VD

I denna rekryteringsprocess samarbetar PS Finance Group med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på telefonnummer 031-712 83 49 alternativt asa.dahlberg@jurek.se.

Sökord: juridik, jurist, Göteborg, PS Juridik, inkasso, processer, tvister, stämningsansökan, notariemeritering, hyresjuridik, entreprenadrätt, juridiktjänster, inkassotjänster, faktureringstjänster, finansieringstjänster.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning:
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Åsa Dahlberg
asa.dahlberg@jurek.se

Foto G. Fessy

Ett steg närmare ny svensk EU-domare

Efter att Domarnämnden genomfört intervjuer med de fyra kvarvarande kandidaterna till svensk domare i EU-domstolen, har nämnden nu gjort en rangordning med sitt förslag och högst upp hamnar Nils Wahl.

Nya delägare hos Wesslau Söderqvist

Nicolina Hallerby, Caroline Olausson och Alexandra Jaktelius Ferm har den 1 januari inträtt som nya delägare i advokatbyrån.

Nya domarutnämningar

Vid sitt senaste sammanträde har regeringen utnämnt sex nya domare.

Försök med snabb-förfarande i brottmål

Sedan januari 2018 pågår i norra Stockholm en försöksverksamhet för att snabbare kunna utreda och lagföra vissa typer av brott. Försöket utvidgas nu till att också omfatta unga lagöverträdare under 18 år..

Foto Europeiska unionens domstol

Fyra kandidater kvar till EU-domartjänst

Av nio kvalificerade sökande till tjänsten som svensk domare i EU-domstolen i Luxemburg efter Carl Gustav Fernlund, har Domarnämnden nu beslutat att kalla fyra till intervju.

Nordia utser ny delägare

Carl-Johan Allansson har valts in som delägare i Nordia med start den första januari.

DI leder arbete med nya EU-riktlinjer

Datainspektionen kommer att leda arbetet med att ta fram nya EU-riktlinjer för tolkning av begreppen personuppgiftsansvarig och personuppgiftsbiträde och deras respektive skyldigheter.

Foto MRR-photography

53 nya advokater

Sveriges advokatsamfund antog 53 nya ledamöter vid sitt sammanträde den 24 januari.

Foyen rekryterar inom miljörätt

Foyen Advokatfirma har anställt bolagsjurist Tomas Fjordevik från Swedavia AB. Han ingår i advokatfirmans affärsområde för Mark och Miljö.

Juristmässan för Göteborgs studenter

När Gaius arbetsmarknadsmässa för jurister ägde rum på Handelshögskolan i Göteborg stod mingel med ett 70-tal utställare, spännande föreläsare och flera event på schemat.

DLA Piper nyanställer

Byrån rekryterar advokaterna Mikael Moreira och Björn Rustare som kommer att fokusera på transaktioner och avtal inom teknologisektorn samt arbetsrätt.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt