Bli kund Annonsera
onsdag 27 maj 2020
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!
Publicerad: 7 maj 2019,

Lämnar Baker McKenzie för Magnusson

Magnusson rekryterar advokat Magdalena Berg från Baker McKenzie.

Genom rekryteringen förstärker, skriver byrån i ett pressmeddelande, Magnusson sitt erbjudande inom tvistelösning och arbetsrätt. Magdalena Berg kommer att driva och ansvara för Magnussons verksamhetsgrupper inom dessa områden och uppges ha omfattande erfarenhet av att agera som ombud för svenska och internationella företag i skiljeförfaranden och domstolsprocesser.

Hon är, skriver byrån vidare, specialiserad på tvister avseende företagsförvärv, infrastruktursektorn och kommersiella avtal och rådger också klienter i arbetsrättsliga frågor och vid internutredningar.

Magdalena Berg har arbetat på Baker McKenzie sedan år 2006 och varit partner sedan år 2016. Innan dess arbetade hon inom domstolsväsendet som fiskal vid tingsrätt och hovrätt.

- Magnusson är en modern byrå med starka specialistteam inom utvalda affärsjuridiska fokusområden. Jag ser verkligen fram emot att börja på Magnusson och det kommer att bli spännande att tillsammans med mina kollegor utveckla Magnussons erbjudanden ytterligare, förklarar hon i pressmeddelandet.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt