Bli kund Annonsera
lördag 14 december 2019
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Regulatory Affairs Manager till JTI Sweden/Nordic SnusPublicerad:
29 november 2019


JTI Sweden är en av Skandinaviens ledande tobaksleverantörer. Sedan 2018 sitter vi i helt nyrenoverade kontorslokaler i hjärtat av Stockholm – med tunnelbanestation, busshållplats, restauranger, shopping och gym precis utanför dörren.

Vi är en del av JTI som har 45 000 anställda runtom i hela världen och försäljning av produkter i över 130 länder. Vår framgång bygger på ett djupt kunnande om tobak, bland våra kollegor finns dessutom experter inom allt från butiksutrustning och försäljning, till produktutvecklare och CSR-experter.

JTI:s helägda dotterbolag Nordic Snus är en av Sveriges största tillverkare av snus och nikotinportioner. Allt vårt snus och alla våra nikotinportioner produceras i en toppmodern fabrik i västgötska Vårgårda.

Vi tar vårt ansvar när det kommer till att bygga en hållbar framtid på stort allvar, samtidigt som vi bygger en företagskultur som är fokuserad kring individen. Genom vårt långsiktiga arbete har vi certifierats som en Top Employer varje år sedan 2014.

För mer information, vänligen gå in på www.jti.com/sweden eller www.nordicsnus, eller besök vår karriärsajt www.jobs.jti.com.

 

Nu söker vi en Regulatory Affairs Manager till vårt  skandinaviska Corporate Affairs & Communications  team med placering i Stockholm.

Beskrivning

Vi söker dig som söker utmaning och som vill utvecklas tillsammans med ditt team och företaget.

Som Regulatory Affairs Manager kommer du att spela en viktig roll i JTIs  skandinaviska operationella och strategiska utveckling med fokus på Sverige. Du kommer att rapportera till den  skandinaviska  Head of Corporate Affairs and Communications. 

Tyngdpunkten i rollen kommer att ligga på research, utredningar, författande av remissvar och betänkanden, kontakt med relevanta myndigheter, bevakning av framtida regelverk, mm. Du kommer att representera företaget gentemot myndigheter och departement och främja bolagets relationer med relevanta tjänstemän och handläggare.

Dina arbetsuppgifter kommer bl. a att innebära:

  • Förberedelse och upprättande av globala och lokala strategiska program för påverkan av lagstiftare.
  • Samarbete med globala funktioner och experter i utformningen av remissvar och betänkanden.
  • Bevakning och förståelse av tobaksregleringen.
  • Uppbyggande och upprätthållande av relationer med myndigheter och departement i Sverige och, genom EU representationer.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som verkligen brinner för att utreda och lösa mycket komplexa frågor på ett pragmatiskt och självständigt sätt. Du ska arbeta proaktivt, vara detaljfokuserad, analytisk, strukturerad och organiserad. För att passa in hos oss på JTI måste du dessutom vara driven och kunna se problemställningar samt hitta lösningar till dessa på ett snabbt och effektivt sätt. Rollen kräver att du är noggrann, högpresterande, kommunikativ och stresstålig.

Vi som arbetar på JTI är passionerade, kvalitetsmedvetna och tävlingsinriktade team players. För oss är Corporate Social Responsibility inte bara ord, utan vi arbetar aktivt med både hållbarhetsfrågor och välgörenhet, t.ex. mot barnarbete, uppbyggnaden av skyddsboenden för kvinnor, mm. Vi ser gärna att rätt kandidat inte bara delar våra värderingar, utan även engagerar sig och på så sätt bidrar till att ge tillbaka till samhället.

Rätt kandidat måste ha:

  • Akademisk examen i juridik, samhällskunskap eller ekonomi.
  • Runt fem års erfarenhet inom myndighet, departement, annat regulatory affairs arbete , advokatbyrå eller någon annan konsultverksamhet.
  • Svenska och engelska som sitt arbetsspråk, både skriftlig och muntligt.

Denna roll kräver att du har lätt att anpassa dig till olika nya strategier och utmaningar och bidra på ett konstruktivt sätt.

För rätt kandidat kan vi erbjuda en spännande internationell miljö och utvecklande utbildningar som kommer att ta dig till nästa steg i din karriär.

 

Ansökan och frågor

I denna rekrytering samarbetar JTI med Sharp Recruitment. För frågor gällande tjänsten eller bolaget är du välkommen att kontakta Zarina Virsholm på zarina.virholm@sharprecruitment.se eller på telefonnummer 0733 99 07 27.

Alla ansökningar behandlas allt eftersom de kommer. Ansökan till denna tjänst bör innehålla brev, CV, examensbevis med betyg samt relevanta intyg. Välkommen med din ansökan genom att KLICKA HÄR.

Foto Varlakov Alex

Färre inställda förhandlingar

Det senaste året har fem procent av alla planerade huvudförhandlingar i brottmål vid landets tingsrätter ställts in på grund av bristande delgivning. Men Haparanda tingsrätt har halverat antalet inställda mål.

Kilpatrick Townsend utser ny delägare

Erika Finn träder in som delägare i Kilpatrick Townsends Stockholmskontor vid årsskiftet.

Foto Markus Gann

Nya domarutnämningar

Regeringen har den 11 december utnämnt sex hovrättsråd och tolv rådmän.

Nya delägare i Wistrand

Wistrand Advokatbyrå har utsett Louise Rodebjer och Elisabeth Salmgren von Schantz till delägare vid Stockholmskontoret och Erik Dreijer till delägare vid Göteborgskontoret.

Datainspektionen granskar viseringar

Myndigheten inleder tillsyn av den svenska delen av Visa Information System, ett it-system för utbyte av uppgifter om viseringar mellan EU:s medlemsländer.

Delphi får ny delägare

Vid årsskiftet träder Hanna Ericson in som delägare i Advokatfirman Delphi.

Nya advokater

Advokatsamfundet har antagit 30 advokater.

Jurist ny GD för Arbetsförmedlingen

Regeringen har beslutat att utse Maria Mindhammar till ny generaldirektör för Arbetsförmedlingen.

Foto Juergen Priewe

Utökad myndighets- granskning

Datainspektionen ska granska Skatteverket, Åklagarmyndigheten, Kustbevakningen, Kriminalvården och Tullverket för att ta reda på om myndigheterna har tillräckliga rutiner för att upptäcka personuppgiftsincidenter.

Nya domare

Regeringen har den 5 december utnämnt tre nya rådmän.

Tre nya delägare i Cederquist

Cederquist har valt in delägarna Tobias Johansson, Eric Johnson och Malin Allard.

Foto Castellum

Ny domstolsbyggnad börjar byggas i Malmö

Entreprenadkontraktet för att bygga den nya domstolsbyggnaden för tingsrätt, förvaltningsrätt och hyres- och arrendenämnd i Malmö är nu undertecknat.

Mannheimer Swartling utser sex delägare

Mannheimer Swartling har valt in Camilla Appelgren, Johan Berg, Anna Bryngelsson, Henrik Dock, Therese Jansson och Carl Johan Zimdahl till delägare i byrån.

MAQS i nya lokaler i Stockholm

MAQS tar in fyra delägare från andra byråer och öppnar kontor i nya lokaler i Stockholm.

Lindahl öppnar nytt kontor i Stockholm

Advokatfirman Lindahl öppnar nytt kontor i Stockholm. Gruppen som startar verksamheten består inledningsvis av tre delägare; Henrik Nobel, Mårten Lindberg och Mats Tindberg.

Foto ifeelstock

Stockholmsstudenter tvåa i rättegångstävling

Juriststudenter vid Stockholms universitet kom tvåa i en rättegångstävling vid Europadomstolen i Strasbourg.

Helsingborgs tingsrätt är färdigbyggd

Efter tre års till- och ombyggnad är nu tingsrätten färdigbyggd. Den 2 december öppnas domstolens ordinarie entré igen.

Foto Pontus Johansson

Nya delägare i MAQS

Linn Samuelsson och Marie-Anne Lindhardt blir delägare i MAQS i Göteborg som fortsätter satsningen på digital business, sport och event samt arbetsrätt.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt