Bli kund Annonsera
torsdag 24 september 2020
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Erfaren fastighetsjurist till Fastighetsägarna Service


Publicerad:
7 september 2020


På Fastighetsägarna Service tycker vi om att jobba mot tydliga mål och hitta nya vägar för att nå nya höjder. Vi tror på kraften och kreativiteten hos varandra. Hos oss finns alla förutsättningar för att prestera, trivas och växa. Tillsammans under ett tak förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande. Hos oss når du nya höjder.

Affärsområde juridik är en av Sveriges största juridiska ”byråer” med fokus på fastighetsrätt. Vi är drygt trettio medarbetare, och vi tror att vi som bäst utvecklar våra kunder genom att jobba tillsammans utan gränser. I kundteamen på Fastighetsägarna Service hittar man därför b.la. jurister, förvaltare, fastighetsskötare och ekonomer för att vi helt enkelt ska kunna erbjuda kunden allt de behöver i en fastighet – och dessutom göra det med kvalité och kostnadseffektivt.

Vi älskar att göra affärer, så därför söker jag ytterligare en kollega som vill bli en del av affärsområde juridik. Jag söker dig som har stor erfarenhet av fastighetsrätt och framförallt av lokalhyresjuridik och som vill utvecklas tillsammans med oss. Som vår nya kollega kommer du att vara en viktig del i att vi lyckas och fortsätter nå dit vi vill!

Om rollen

Affärsområde juridik har tre huvudsakliga kompetensområden inom fastighetsrätten och det är hyresrätt, bostadsrätt och hyresförhandlingar. Du kommer att ingå i hyresrättsteamet som specialist med inriktning mot lokalhyresjuridik och ha en portfölj av kunder där du har klientansvar för bland annat:

  • Villkorsändringar för lokaler
  • Upprätta hyresavtal för lokaler
  • Tvister i fastighetsrätt
  • Löpande juridisk rådgivning inom fastighetsrätten

Vem är du?

Du kommer till ett företag som vill och kan ännu mer. Hos oss arbetar du i en företagskultur där tempo är vår motor och jag vill därför att du känner dig trygg i din vilja att lära dig och din förmåga att hitta svar. Vi är och ska vara kollegor som tar initiativ och som är steget före och det är viktigt för oss att våga utmana och pröva nytt. Hos oss är vi raka och tydliga med omtanke och vi vill därför att du har erfarenhet av och förmågan att skapa relationer och arbeta nära kunder på ett affärsmässigt sätt. På Fastighetsägarna Service präglas vi av att vi vill och kan ännu mer – tillsammans!

Vad tror vi att du har för erfarenhet? 

För att trivas som bäst i den här tjänsten så ska du har en jur. kand. och minst sju års yrkeserfarenhet av att arbeta praktiskt med fastighetsrätt framförallt med lokalhyresjuridik samt varit ombud i hyresnämnd och domstol. Du har ett stort intresse för fastighetsrätt och det är viktigt att du har erfarenhet av att självständigt hantera en större mängd uppdrag och kunna arbeta som konsult. Om du dessutom har jobbat på advokatkontor eller annan medlemsorganisation med fastighetsrättsliga frågor så är det en mycket stor fördel.

Jobba hos oss!

Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt. Hos oss jobbar vi med hela förvaltningen, som juridiska konsultationer, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi omsätter i dagsläget 260 miljoner kronor per år och är 200 medarbetare.

Vi sitter alla samlade på Alströmergatan 14 på Kungsholmen och det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra – varje vecka finns ledarledda träningspass i våra egna lokaler och vi har fullt utrustat och nyrenoverat gym. Du har dessutom tillgång till Fastighetsägarnas utbildningar.

Med rimlig debiteringsnivå, en upparbetad klientportfölj och intressanta uppdrag så finns det möjlighet att nå sina mål, utvecklas och finna work-life-balance.

Vill du lära känna oss ännu bättre? Läs mer om oss på vår karriärsida och följ oss på Linkedin.

ANSÖK HÄR

Nya domare

Regeringen har den 17 september utnämnt två rådmän och två tekniska råd.

Foto Andrey Popov

Nya lokaler för Eskilstuna tingsrätt

Nu inleds arbetet med att bygga om det gamla Myntverket till nya lokaler för Eskilstuna tingsrätt.

Åklagaruttalande om Palmemordet utreds

JO har beslutat att utreda ett antal rättssäkerhetsfrågor med anledning av pressträffen om Palmeutredningen som ägde rum i juni.

Foto Juergen Priewe

Nya domarutnämningar

Regeringen har utnämnt rådmän i tingsrätter och en tillförordnad kammarrättspresident.

Misstänkta får försvarare kvällstid

Nu kommer misstänkta att kunna få besked om offentlig försvarare även på kvällstid. Från och med den 1 september, inför landets tingsrätter kvällsberedskap.

Klargörande om personuppgifter

Europeiska dataskyddsstyrelsen har tagit fram en vägledning som klargör gränsdragningen mellan personuppgiftsansvariga och personuppgiftsbiträden och som tydliggör vilka följderna blir av att ha en av dessa roller.

Foto Vitaliy Pakhnyushchyy

Nya mål efter lagen om stöd vid korttidsarbete

De som får avslag på sin ansökan om stöd vid korttidsarbete av Tillväxtverket kan överklaga beslutet till förvaltningsrätten.

Ny professor i arbetsrätt

Petra Herzfeld Olsson har befordrats till professor i arbetsrätt vid Stockholms Universitet.

Foto Andrea De Martin

52 nya advokater

Advokatsamfundet har antagit 52 nya advokater och 26 advokater har lämnat samfundet.

Lars Arrhenius blir DO

Regeringen har beslutat att utse Lars Arrhenius till ny DO och myndighetschef för Diskrimineringsombudsmannen.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt