Bli kund Annonsera
söndag 17 oktober 2021
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Fastighetsjurist till Fastighetsägarna Service


Publicerad:
17 september 2021


På Fastighetsägarna Service tycker vi om att jobba mot tydliga mål och hitta nya vägar för att nå nya höjder. Vi tror på kraften och kreativiteten hos varandra. Hos oss finns alla förutsättningar för att prestera, trivas och växa. Tillsammans under ett tak förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande. Hos oss når du nya höjder.

Vi söker nu en superkollega som vill arbeta inom hyresförhandlingsteamet för affärsområde juridik - en fastighetsjurist med några års erfarenhet. Vi söker dig som vill jobba i ett företag med stort framtidsfokus där vi tillsammans jobbar för att skapa framtidens fastighetsägande. Vill du göra skillnad tillsammans med oss kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Om rollen

Affärsområde juridik är en av Sveriges största juridiska ”byråer” med fokus på fastighetsrätt. Vi är drygt trettio medarbetare, och vi tror att vi som bäst utvecklar våra kunder genom att jobba tillsammans utan gränser. Vi har en platt organisation men är organiserade som de flesta byråer med administratörer, jur.stud., som studentmedarbetare, biträdande jurister, fastighetsjurister och seniora experter. Som ny kollega kommer ni att tillhöra hyresförhandlingsteamet. Vi är inte riktigt organiserade på samma sätt som traditionella byråer utan vi jobbar mycket i kundteam. I kundteamen hittar man därför bland annat jurister, förvaltare, fastighetsskötare och ekonomer för att vi helt enkelt ska kunna erbjuda kunden allt de behöver i en fastighet – och dessutom göra det med kvalité och kostnadseffektivt.

Vi älskar att göra affärer, så därför söker jag en erfaren jurist som är van i konsultrollen och som är nyfiken på att utvecklas inom fastighetsrätt och hyresförhandling. Rent konkret innebär rollen att du självständigt driver fastighetsjuridiska ärenden med särskild inriktning på bruksvärdesprövningar, presumtionshyresförhandlingar och godkännandeprocesser. Du agerar juridisk expert vid större och mindre projekt såsom vid stambyten, bruksvärderingar och renovering av lägenheter samt bistår hyresförhandlarna med juridiskt stöd.

Vem är du?

Du kommer till ett företag i en traditionell bransch men vi vill vara en utmanare! Hos oss arbetar du i en företagskultur där tempo är vår motor och jag vill därför att du känner dig trygg i din vilja att lära dig och din förmåga att hitta svar. Vi är och ska vara kollegor som tar initiativ och som är steget före och det är viktigt för oss att våga utmana och pröva nytt. Hos oss är vi raka och tydliga med omtanke och vi vill därför att du har erfarenhet av och förmågan att skapa relationer och arbeta nära kunder på ett affärsmässigt sätt. På Fastighetsägarna Service präglas vi av att vi vill och kan ännu mer – tillsammans!

Kvalifikationer

Som erfaren fastighetsjurist har du en juristexamen och minst fyra års yrkeserfarenhet av att arbeta praktiskt med fastighetsrätt. Du har processerfarenhet genom att ha varit ombud i hyresnämnd och/eller domstol. Du har ett stort intresse för fastigheter och det är viktigt att du har erfarenhet av att självständigt hantera en större mängd uppdrag och arbete som konsult. Har du varit notarie vid domstol är det meriterande. Om du dessutom har jobbat med hyresförhandling är det en mycket stor fördel.

Jobba hos oss!

Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt. Hos oss jobbar vi med hela förvaltningen, som juridiska konsultationer, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi omsätter i dagsläget 270 miljoner kronor per år och är 230 medarbetare.

Vi sitter alla samlade på Alströmergatan 14 på Kungsholmen och det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra – varje vecka finns ledarledda träningspass i samarbete med SATS i våra egna lokaler och vi har fullt utrustat och nyrenoverat gym. Du har dessutom tillgång till Fastighetsägarnas utbildningar.  Vill du lära känna oss ännu bättre? Läs mer om oss på vår karriärsida och följ oss på Linkedin.

Vill du lära känna oss ännu bättre? Läs mer om oss på vår karriärsida och följ oss på Linkedin.

Kontakter

På Fastighetsägarna Service är tempo vår motor - så avvakta inte till sista ansökningsdagen. Får vi in en ansökan från en intressant kandidat så drar vi igång med rekryteringsprocessen direkt! Självklart kan du mejla mig eller slå mig en signal om du har några frågor eller funderingar. Du når mig på kontaktuppgifterna nedan.

Bästa hälsningar,

Catherine Arcuri
Förhandlingschef

Ansvarig rekryterare
Catherine Arcuri

catherine.arcuri@fastighetsagarna.se

Ansök nu

Foto Jagen51

Professorsinstallation i Lund

Två professorer installeras vid Juridiska fakulteten vid Lunds universitet.

Nya domarutnämningar

Regeringen har utnämnt fem hovrättsråd, en hovrättslagman, en chefsrådman, en rådman och ett hyresråd.

Ny rättschef i UD

Utrikesdepartementet inrättar ytterligare en befattning som rättschef och regeringen har utsett juristen Charlotte Kugelberg som tillträder vid årsskiftet.

Fylgia får ny delägare

Philippe Benalal, tidigare rådman vid Attunda tingsrätt, ansluter som ny delägare i Fylgia.

55 nya advokater

Styrelsen för Sveriges advokatsamfund har den 1 oktober antagit 55 nya ledamöter.

Foto Mikael Damkier

Storsatsning på nya åklagare

Åklagarmyndigheten har rekryterat 100 nya åklagare under det första halvåret och satsar på att modernisera utbildningarna.

Ny generaldirektör för Säkerhetspolisen

Charlotte von Essen tillträder den 1 oktober som säkerhetspolischef och chef för Säkerhetspolisen.

Chefsbyte i Örebro tingsrätt

Lagman Björn Lindén lämnar Örebro tingsrätt och tillförordnad lagman blir Lars-Gunnar Lundh från Västmanlands tingsrätt.

Ny delägare till MAQS

Mikael Satama Granberg blev den 1 september ny delägare vid MAQS Advokatbyrå.

Två nya domare

Regeringen har den 16 september utnämnt en lagman och en chefsrådman.

Ökat anslag till domstolarna

I den nya budgetpropositionen tillförs Sveriges Domstolar 535 miljoner kronor för planeringsperioden 2022-2024 i ökade budgetramar.

Foto Micheal Erhardsson

Riksdagens öppnande

Tisdag den 14 september öppnade Sveriges riksdag och det utgör starten på riksmötet 2021/22.

Hovrätten sänder webbinarier

Hovrätten över Skåne och Blekinge fyller 200 år och bjuder på på åtta webbinarier tillsammans med tingsrätterna i regionen.

Nya domarutnämningar

Regeringen har den 9 september utnämnt en hovrättspresident, två rådmän och tre kammarrättsråd.

Norburg & Scherp rekryterar

Advokaten Helena Selander har anslutit till Norburg & Scherp Advokatbyrå.

Ny delägare i Lindahl

David Ackebo ansluter som delägare i Lindahl och kommer att utveckla verksamheten inom tvistlösning.

Foto Juergen Priewe

Ny domare

Regeringen har den 2 september utnämnt en ny chefsrådman.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt