Bli kund Annonsera
söndag 17 oktober 2021
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Legal and Compliance Director till TeleperformancePublicerad:
21 september 2021


Teleperformance Nordic är inne i en stark omvandling och utveckling där vi jobbar med spännande kundnära initiativ inom digital transformation. Inom koncernen jobbar vi mycket tillsammans, både inom Norden, Europa och Globalt. Även gemensamt med vår personal är vi inne på en förändringsresa där vi fokuserar på att utveckla både personal och ledarskap. Vi är stolta över de globala och nordiska kunder som vi servar och över vår fantastiska personal.

Till vår nordiska verksamhet söker vi nu en affärsinriktad Legal & Compliance Director som trivs i en internationell miljö med starkt kundfokus. Du har placeringsort Stockholm, rapporterar direkt till vår CFO och arbetar nära den nordiska ledningsgruppen.

Arbetsbeskrivning:

Tjänsten som Legal & Compliance Director är nyinrättad hos Teleperformance Nordic. Det betyder att du kommer ha chans att utveckla dess utformning men också att det är viktigt att du har förmågan att arbeta proaktivt för att bygga upp funktionen till att motsvara kraven på den affärskritiska del i verksamheten vi behöver.

Rollen innefattar ansvar för både den generella bolagsjuridiken och för compliance vilket gör att du behöver ha en bred erfarenhet och kompetens. Du ska trivas i en mycket internationell kontext med många externa och interna kontakter där du balanserar ett kommersiellt förhållningssätt med riskbedömningar och de juridiska krav som ställs. Ditt arbete kommer bland annat att bestå av löpande juridisk rådgivning till verksamheten, upprättande, granskning och förhandling av stora komplexa avtal, upphandlingar, bolagsrätt, governance och riskhanteringsrelaterade frågeställningar samt av regelefterlevnad i vid mening exempelvis GDPR och andra dataskyddsfrågor.

Våra kunder är globala aktörer som ställer höga krav på säkerhet och våra regelverk, rutiner och processer är utformade i enlighet med detta. Då arbetet och verksamheten rör sig över flera jurisdiktioner innefattar arbetet även stöd till och ledning av externa lokala ombud. Du kommer att vara ett viktigt juridiskt stöd i en organisation med varierande kunder och frågeställningar. Du kommer ha samarbete med Teleperformance jurister på huvudkontoret i Frankrike men som jurist i Norden kommer du ha en självständig roll.

Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen och som arbetat på advokatbyrå eller bolag i minst 5 år. Du behöver ha kvalificerad arbetslivserfarenhet, där du arbetat självständigt och affärsnära med flera av de för rollen relevanta rättsområdena. Du är kommersiellt orienterad och drivs av att skapa affärer samt har ett genuint intresse för att bidra till att Teleperformance gör sina affärer på ett säkert och lönsamt sätt.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift.

Du erbjuds:

Du får arbeta på en energifylld och innovativ arbetsplats med globala spännande kunder, på ett bolag som växer snabbt, där beslutsvägarna är korta och som ger sin personal marknadsmässiga villkor och mycket goda möjligheter till utveckling och internationellt utbyte.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Teleperformance med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via email. Intervjuer kommer inledas i mitten av augusti. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catarina Isaksson tel 076- 002 81 69 alternativt catarina.isaksson@jurek.se. Välkommen med din ansökan!

Om oss:

Teleperformance är det största BPO-företaget i världen med sina 380 000 anställda i 83 länder. Globalt omsatte bolaget 5.7 miljarder Euro 2020.

Teleperformance Nordic har 2800 anställda fördelade på 6 siter i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi har även en nearshore site i Chania, på Kreta, som ingår i den nordiska verksamheten. Till våra kunder räknas flera stora välkända globala företag liksom mycket kända nordiska koncerner.

Vi är just nu extra stolta över att ha lyckats certifiera oss till att vara a Great Place To Work. Denna certifiering ger ett Trust index från personalen. Vi är mycket stolta över att ha ett väldigt starkt index där vår personal känner sig inkluderade oavsett entnicitet, kön eller sexuell läggning. Det, liksom allt annat ovan, skall vi fortsätta med jobba med.

Område         Stockholm
Anställning    Tillsvidare
Omfattning    Heltid

Ansök nu

Foto Jagen51

Professorsinstallation i Lund

Två professorer installeras vid Juridiska fakulteten vid Lunds universitet.

Nya domarutnämningar

Regeringen har utnämnt fem hovrättsråd, en hovrättslagman, en chefsrådman, en rådman och ett hyresråd.

Ny rättschef i UD

Utrikesdepartementet inrättar ytterligare en befattning som rättschef och regeringen har utsett juristen Charlotte Kugelberg som tillträder vid årsskiftet.

Fylgia får ny delägare

Philippe Benalal, tidigare rådman vid Attunda tingsrätt, ansluter som ny delägare i Fylgia.

55 nya advokater

Styrelsen för Sveriges advokatsamfund har den 1 oktober antagit 55 nya ledamöter.

Foto Mikael Damkier

Storsatsning på nya åklagare

Åklagarmyndigheten har rekryterat 100 nya åklagare under det första halvåret och satsar på att modernisera utbildningarna.

Ny generaldirektör för Säkerhetspolisen

Charlotte von Essen tillträder den 1 oktober som säkerhetspolischef och chef för Säkerhetspolisen.

Chefsbyte i Örebro tingsrätt

Lagman Björn Lindén lämnar Örebro tingsrätt och tillförordnad lagman blir Lars-Gunnar Lundh från Västmanlands tingsrätt.

Ny delägare till MAQS

Mikael Satama Granberg blev den 1 september ny delägare vid MAQS Advokatbyrå.

Två nya domare

Regeringen har den 16 september utnämnt en lagman och en chefsrådman.

Ökat anslag till domstolarna

I den nya budgetpropositionen tillförs Sveriges Domstolar 535 miljoner kronor för planeringsperioden 2022-2024 i ökade budgetramar.

Foto Micheal Erhardsson

Riksdagens öppnande

Tisdag den 14 september öppnade Sveriges riksdag och det utgör starten på riksmötet 2021/22.

Hovrätten sänder webbinarier

Hovrätten över Skåne och Blekinge fyller 200 år och bjuder på på åtta webbinarier tillsammans med tingsrätterna i regionen.

Nya domarutnämningar

Regeringen har den 9 september utnämnt en hovrättspresident, två rådmän och tre kammarrättsråd.

Norburg & Scherp rekryterar

Advokaten Helena Selander har anslutit till Norburg & Scherp Advokatbyrå.

Ny delägare i Lindahl

David Ackebo ansluter som delägare i Lindahl och kommer att utveckla verksamheten inom tvistlösning.

Foto Juergen Priewe

Ny domare

Regeringen har den 2 september utnämnt en ny chefsrådman.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt