Bli kund Annonsera
onsdag 27 maj 2020
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!
Publicerad: 14 maj 2019,

Ny MP i Roschier

Mikko Manner har utnämnts till ny managing partner för advokatbyrån Roschier och Pontus Enquist ansvarig delägare för Stockholmskontoret. Han efterträder Fredrik Rydin som blir styrelseordförande för byrån. Alla tre tillträder sina nya roller den 1 juni.

Efter tre år som managing partner för Roschier ger Fredrik Rydin över stafettpinnen till Mikko Manner som sedan 2016 varit ansvarig för verksamheten i Helsingfors. Liksom sina företrädare kommer Manner att fortsätta vara engagerad i klientarbetet parallellt med det övergripande ansvaret att leda byrån. Han bistår byråns klienter inom teknologi och innovationer med strategisk juridisk rådgivning.

I samband med Mikko Manners utnämning blir Fredrik Rydin ny styrelseordförande för Roschier. Han efterträder Rainer Hilli på posten. Hilli, som också tidigare varit Managing Partner för byrån, fortsätter som delägare i byrån att fokusera på klientarbete och att utveckla Roschiers verksamheter inom immaterialrätt och life sciences.

Pontus Enquist har utsetts till ansvarig delägare för Stockholmskontoret och Gisela Knuts till ansvarig delägare för verksamheten i Helsingfors från den 1 juni. Båda kommer att ingå i Roschiers ledningsgrupp under ledning av Mikko Manner.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt