Bli kund Annonsera
fredag 22 november 2019
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!
Publicerad: 10 september 2019,

Ny delägare i Setterwalls

Setterwalls har rekryterat energi- och infrastrukturspecialisten Martin Sandgren som ny delägare.

Martin Sandgren kommer, skriver byrån i ett pressmeddelande, att leda den vidare utvecklingen inom Energi & Infrastruktur på Stockholmskontoret. Han har närmast varit ansvarig partner för verksamhetsgruppen Power & Renewables and Infrastructure hos internationella advokatbyrån Ince i London.

Setterwalls har, skriver byrån, identifierat infrastruktur- och energisektorn som ett fokusområde med stor potential för långsiktig tillväxt.

– Setterwalls befinner sig i en fas av snabb expansion och med rekryteringen av Martin förstärker vi vår marknadsledande position inom energi som reflekterat i Legal 500 och Chambers och kapacitet att assistera klienter på de mest komplexa och krävande energi- och infrastrukturprojekten, säger Kristina Einarsson, Executive Partner på Setterwalls i pressmeddelandet.

Martin Sandgren är rankad i Legal 500 och har med mer än 15 års erfarenhet från ledande byråer i London, New York, Stockholm och Köpenhamn och som chefsjurist vid ett globalt bolag inom energisektorn .

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt